Nimenhuuto marker
Urheiluhallit Kallio, Helsinginkatu 25, 00510 Helsinki [kartta]

Kallion urheilutalo 15-16.30. Kartanonkoskenkoulun vuoro on muiden käytössä. Ilmoittautimiset torstaihin 23.1. mennessä, jotta voidaan perua tarvittaessa! Ylimääräinen maksu noin 5-10 euroa riippuen pelaajien määrästä.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

14
Ida R Mikko R Pekka P Kaisa K Jaska Juha H var Salla Eero A Jani H Jarmo S Seija Teemu Pekka L
5
Taija Milla T Aku W Pekka M Ville
45

Kommentoi...

Aku

Koska saa tietoa onko treenit vai ei?

Seija

Tarkistin äsken ja tosiaan Kartanonkoskella on koristurnaus eli emme pääse sinne. Ville A. on ehdottanut ulkopelejä tekonurmella. Katsotaan saataisko siihen innostuneita. Pitää silloin aikaistaa, jotta ei ole liian pimeää.

Mikko

Mukana jos löytyy joku paikka

Seija

Paikka ja aika vaihtunut! Varattiin Kallion urheilutalon halli klo 15.-16.30. Ilmoittautumiset 23.1. aikana viimeistään! Muistakaa myös ottaa nimi pois jos olitte aiemmin ilmoittauneet ja ette nyt pääsekään.

Seija

Aku, kilttiä, mutta ei tietty tarvitse maksaa 🙂 Pikaista paranemista!

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja